زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در بارگاه رضوی | مراسم ویژه بانوان در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان | پرسپولیس صدرنشین شد، استقلال مساوی کرد طعم‌های شگفت‌انگیز غذاهای کرمانشاهی | از آش عباسعلی تا نان برنجی ‌+ دستور پخت حکم حبس الناز شاکردوست در دادگاه تجدیدنظر تایید شد آیا تیم فوتبال نوجوانان دختر ایران از شرکت در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا انصراف داد؟ آیا پرتودرمانی در درمان سرطان رحم موثر است؟ معرفی ۴ تیم منتخب مسابقات «کوثران جان‌فدا» در مشهد بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | بانوی جودوکار ایرانی باید برای مدال برنز مبارزه کند هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان امروز (جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵) برگزار می‌شود | اوج رقابت در صدر جدول بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | سومین عضو تیم ملی جودو بانوان ایران به مرحله بعد صعود کرد استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی
سرخط خبرها
در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران

در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران

  • کد خبر: ۳۹۳۴۲۵
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸
لیگ برتر والیبال زنان ایران درحالی پس از وقفه حدود ۲۴ روزه و از هفته دهم رقابت‌ها عصر امروز سه‌شنبه ۲۸ بهمن در شهر‌های مختلف کشور پیگیری شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لیگ برتر والیبال زنان ایران درحالی پس از وقفه حدود ۲۴ روزه و از هفته دهم رقابت‌ها عصر سه‌شنبه ۲۸ بهمن درشهر‌های مختلف کشور پیگیری شد، که در مهمترین دیدار این هفته تیم ماجان مازندران در سالن ورزشی پیامبراعظم آمل با نتیجه ۳ بر صفر میهمان مدعی خود تیم سایپا تهران صاحب برتری شد و شکست بازی رفت برای این تیم را نیز جبران کرد.

«لی دو هی» سرمربی کره‌ای تیم ماجان مازندران در این دیدار با ترکیب هستی واحدی، معصومه قدمی، یلدا جعفری، آیدا ولی نژاد، لعیا افزونی، یسنا آهنکوب و نگار عباسی، برابر حریف خود ظاهر شد و با عملکرد قابل قبول در سه دست متوالی و با امتیاز‌های ۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۱۵ و ۲۵ بر ۲۱ به پیروزی رسید.

ماجانی‌ها با کسب هفتمین پیروزی خود با شکست صدرنشین لیگ، در جدول رده بندی مسابقات ۲۰ امتیازی شد.

تیم سایپا تهران بود که تا پیش ازاین دیدار با ۷ برد، یک باخت و ۲۱ امتیاز در رتبه نخست داشت، با همین امتیاز در صدرجدول رده‌بندی مسابقات لیگ برتر والیبال زنان باقی ماند.

تیم سایپا تهران بود که تا پیش ازاین دیدار با ۷ برد، یک باخت و ۲۱ امتیاز در رتبه نخست داشت، با همین امتیاز در صدرجدول رده‌بندی مسابقات لیگ برتر والیبال زنان باقی ماند.

ماجان مازندران در بازی معوقه از هفته هفتم و آخرین بازی از مرحله گروهی این رقابت‌ها روز دوم اسفند در رفسنجان به مصاف تیم صنعت مس این شهر خواهد رفت.

تیم ماجان مازندران امسال با هدایت «لی دو هی» سرمربی کره‌ای تیم‌های ملی زنان و با حضور تیم ملی زیر ۱۸ سال وارد لیگ شده است.

این حضور نتیجه همکاری فدراسیون والیبال و مجموعه ماجان در راستای ساخت نسل آینده والیبال زنان ایران است و سرمربی کره‌ای آن را پروژه‌ای بلندمدت برای ساخت شاکله تیم ملی بزرگسالان آینده می‌داند.

لیگ برتر والیبال زنان ایران با حضور ۱۲ تیم در دو گروه شش تیمی در حال برگزاری است.

تیم ماجان مازندران به همراه تیم‌های سایپا تهران، صنعت مس رفسنجان، مقاومت شهرداری تبریز، کلینیک دکتر فرهاد و نفت امیدیه در گروه یک قرار دارد.

در پایان مرحله مقدماتی از هر گروه چهار تیم به مرحله پلی آف صعود کنند. مرحله نخست پلی آف با حضور هشت تیم به صورت دو برد از سه مسابقه انجام خواهد شد که تیم پایین جدول در بازی اول میزبان خواهد بود و تیم بالای جدول در مسابقه دوم و اگر به بازی سوم کشید، میزبان خواهد بود مرحله نیمه‌نهایی و دیدار‌های رده‌بندی و فینال لیگ برتر زنان نیز به صورت دو برد از سه مسابقه به صورت متمرکز برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.